borderblogg

Alla inlägg under augusti 2010

Av Lena Martens - 17 augusti 2010 22:56

Jäkla regnande, lustigt, börjar det så kan det inte sluta. hela kvällen på kursen i går och hela kvällen i dag när vi tränade. Vic o Vimsa var i valpgården och lekte, och hur dom såg ut vill ni inte veta   .

Annars rullar det på, träningen går framåt och jag är supernöjd med lille Vickevire, en härlig liten kille. När vi är hemma och jag håller på o stökar i köket...så vem sitter vips där på en stol...jo lillis så klart, och vem brukar inta köksstolen så fort nån reser sig....jo Mackelack....lite lika i många saker är de och det värmer mitt hjärta   

De små taxpojkarna är helt underbara och hur jag ska kunna göra mig av med dom vet i sjutton...mitt hjärta kommer gå i kras    i dag fick de varsitt släpspår o nu vet de minsann vad det handlar om, syrrorna "Nyberg" var också med o testade, sedan följde killarna med dem hem några timmar och hade det kul. Måste försöka annonsera igen. ingen ingen som vet någon som skulle vilja ha en liten tax?    ha de' gott

 

Av Lena Martens - 14 augusti 2010 22:47

Lite bilder tagna med lilla kameran i dag, det blev supervarmt och jag som trodde på regn när vi gav oss iväg. Har verkligen varit aktiv i dag, 3 valpspår, uppletande, lydnad och vallning. En stilla kvällspromenad vid Borenshults slussar med valparna avslutade vår utevistelse i dag. I morgon blir det invallning av tävlingsfår i Godegård. Här lite kort från i dag..

  

  

lika alert som alltid...min lille kung Macke

  

  

alla älskar Mac

  

det var varmt

  

  

  

älskar den lille krigaren

  

  

Vic och Amadeus "Deus"

  

  

myrkrig

  

vila lite

  

måste ju bada lite när man sprunget så pass Armandiaq

  

och sen gräva så man blir riktigt snygger

goingar

 

 

 

Av Lena Martens - 14 augusti 2010 09:19

Nu ska vi åka till skogen och spåra och köra upplet, och bara njuta.  

 

Har inte uppdaterat grattis på länge på grund av trassel med FTP, men det är MÅNGA som varit ute och gjort finfina resultat GRATTIS!   och i gårkväll var Walle & Hele'n iväg igen och vann Lydn 1an på 189p o ett förstapris stort Grattis till er.  

Bilder kommer också och nu ser jag fram mot flera från er eftersom det går att lägga ut här på bloggen om det strular på annat håll

 

Två små taxflickor på upptäcksfärd i skogen, matte IngMarie o husse Janne var förstås med   

  

Angel o Aliss

 

Och i morse kom en bild på blivande "nöthund" Veto från matte Anna

 

  

ha en fin lördag   

Av Lena Martens - 13 augusti 2010 20:59

Mina småungar tycker inte att våra vänner behöver tofflor längre när de besöker oss, tofflor kan fylla en mycket bättre funktion om dom får bestämma...eller va tycks?

  

   

   

   

   

kom ett sms i dag oxå    från vem ? jo min lilla Emma    hon börjar gå i farmors fotspår    har börjat fundera på vet yrket...vore ju toppen, och nu skall hon börja lära sig vallningens ädla svåra konst   , utan att skryta så var hon jätteduktig, hon får träna med Iss, inte helt lätt med en hund som kan mer än sin förare.....

    

här ett mobilkort på mina flickor

 

Vilken värme , riktig tropikvärme minsann, inte skönt alls, Vic fick ett litet spår som gick kanoners, och så fick taxpojkarna var sitt litet litet släpspår med en rådjursklöv, kul tyckte de små röda.

 

Trevlig Helg !

Av Lena Martens - 12 augusti 2010 10:39

Inte visste jag att det var så mycket papper på en toarulle   glömde stänga till badrummet när jag gick ner i tvättstugan och givetvis så var en liten tjuvaktig taxpojke där, sen hade de roat sig med att sprida ut pappret mellan rummen   , roligt hade de väl haft   .

I går så trotsade vi (jag och mina trogna vallhundsvänner) åska o regn och tränade våra hundar, vi har ju ett bra parkettställe under tak att sitta på medan nån annan valla. Unghundarna har gjort fantastiska framsteg under sommaren, så roligt för deras ägare   .

Den här bloggen tilltalar tydligen inte alla,  men den är betydligt lättare att hålla i gång än BT, får väl skriva i båda när BT går att komma in på   . Det går att prenumerere även på denna se längst ner på sidan .Vore ju kul med lite fler kommentarer när så många besöker oss. Nu till skogs, sen lille far, och i em ska jag vara ögon när Kristina tränar lydnad.  

see you

Av Lena Martens - 10 augusti 2010 20:52

I går kväll smsade min lilla Emma, hon ville följa med oss till skogen idag,   vet inte om hundarna eller jag blev lyckligast,   jag brukar ju hämta henne och nu vet de fyrfota precis vart vi är på väg och sitter som tända ljus och bara väntar på att deras "lillmatte" ska komma ut   . Vi drog till skogs, Macke fick sitt första spårupptag i år med ett kort efterföljande spår, han analyserade noga och valde åt rätt håll   , lille prinsen fick också ett, och nu börjar han bli HET den lille krigaren....  fint väder i dag, riktigt varmt   , vi lufsade omkring först med småfolket och sen med de vuxn. och hittade faktiskt riktigt fina stora kantisar, så det blev nog varma svampmackor hemma hos familjen i kväll. Åkte och fikade hos en god vän på em, och sen tog jag hela gänget och promenerade en timme i den sköna kvällen, och efter det for jag upp till Motala BK för att Vic skulle få se lite andra hundar, var inte många själar där, men vännen Jocke med Jessie så en "fäfer" fick han möjlighet att skälla lite på...och hon var inte sen att gruffa lite hon heller, men efter en stund så bjöds det upp till lek. Ska försöka vara lite noga med miljö och socialträning den här gången   . Ja som ni förstår så var det kväll sen   .

 

  

T. Magic Touch SBCH

 

  

och Vics lilla syrra (ganska lika) Vickie, ägare Bengt Tuvesson

Av Lena Martens - 9 augusti 2010 19:03

Tänk att det kan regna en hel dag,   fint fint regn som då och då övergår i skyfall, änglarna gråter verkligen, och det finns säkert mycket och många att gråta över  . I dag var Lotta som har Tyra och Zem här, med var också sonen Anton, de tog med sig lilla Angeliq hem på socialträning (fosterbarn), passade på att träna fina Zem i vallningen, Lotta tog en fin runda med Tyra också, duktiga tjejer

  

Lotta

  

Zelma

  

Tyra

Fick också kort frå BeTo i dag på hans guldklimpar Touch & Vickie

  

 

När Lotta och Anton åkt så tog jag med HELA ligan på en promenad i regnet, sju vuxna och tre valpar, vilka underbara "ungar" jag har, nu har min guldklimp Emma semester inna plugget börjar, hon har varit till ovärderlig hjälp i sommar och himmel vad jag saknar min lilla tjej, vi har faktiskt haft många goa galna skratt. Men nu känns det som om hösten och vardagen är på väg, men det skall nog gå det också. Gick ett valpspår åt lille prinsen och i dag börja han spåra så fort jag tog honom ur bilen   sen tog jag Jim på ett pass och jäklar nu börjar han gå kanoners    Måste komma iväg på ett VP framöver med både Iss och honom och kul vore det att få Zem klar i höst oxå.

 

Nu skall jag kolla om TVn har ngt att bjussa på, längesen jag slog mig ner i goa fåtöljen....      

 

Av Lena Martens - 9 augusti 2010 11:26

dagarna rullar på, det säger bara switch så är det kväll igen, skall träffa Lotta i dag igen och träna ett pass med Zem, hoppas vädret håller sig för en stund sen "vräkte" det ner...räcker nu.

Fick kort från vännen Kenneth i Lund, han hade kameran till hands i sommras när lilla Vilja plötsligt satt i en liten hink.....

 

  

  

söt eller hur?

Nu ska ligan och jag bege oss ut...

 

Presentation


Välkommen till vår Lya

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards