borderblogg

Alla inlägg under september 2010

Av Lena Martens - 7 september 2010 22:30

Stand up for what you believe in, even if it means standing alone.

 

precis så är det, och ska vara, eller hur?

 

Min höft värker som bara den, var kanske inte så bra att "ösa fårskit" i två dagar, om det nu beror på det, men jag har inte vaknat av värk på nätterna tidigare, så behandlingarna jag fått verkar inte hjälpa. i morgon ska jag till en healer, både spännande och skrämmande, men vet genom en god vän som gick dit ofta att det kan ge fantastiska resultat...argumentera inte med mig nu...läs de första raderna    och nästa vecka har jag en tid hos en kiropraktor utifall att......om nu inte detta hjälper så blir det läkarbesök...men som sagt inte än. Jag sitter inte stilla utan jobbar med dogsen i skogen och vallhagen...jaja jag vet, men jag MÅSTE, idag fick lille Vicke ett spår igen och han går väldigt bra...för bra redan..men bakslag lär komma. Delade upp ligan i två gäng och hade lite kurragömma och svampletande, hittade faktiskt lite gulingar, lille "Deus" är så in i baljan gooo, så det skall vara någon alldeles speciell som får ta honom   hua mej.....Sen undrar jag vad det är för fel när det gäller relationen mellan mig och mina bilar? Blev förärad en GPS (undrar varför?) det var bara det att min cigaretttändare i bilen har inte funkat så jag trodde det var en säkring, händig som jag är så åkte jag ju ner till bästa bilmecken, det visade sig att tändaren var inte ens inkopplad    hur som helst, nu är den det, så nu blir det spännande att se om GPS är så bra som det sägs :)

Tog med småkillarna och drog in en sväng till VBK för att miljöträna, de skötte sig riktigt bra, nu ska vi försöka åka ofta så det blir en vana, BC kan ju verkligen vara rasister och den lille taxen blåste upp sig och trodde visst det var hans klubb..hihi...

Nu har jag kollat på fotboll, och även om jag är ett Zlatanfans...så är dom ju faktiskt några fler i laget, tycker att det handlar om för mycket favvo i bland :(

Fick ett foto från Onsala på Vickes lilla syrra Vinn...kolla vilka "lurar" sötingen har!

  

Gulledej

Snart får jag besök av flera av mina små ungar, stora som små, det ska bli fantastiskt kul, behöver  det känner jag.

Ha de'

Av Lena Martens - 6 september 2010 22:03

ja i dag har vi tagit igen helgens frånvaro av träning, spår till Vic, upplet till mac o Jazz, viltspår till Caisa som min vän Håkan lagt på morgonen, vallträning, och härlig skogspromenad, och så hade jag kurs i kväll, härligt att se alla framsteg och min lilla Emma är så duktig, märks att det är en ung fräsch hjärna    och Iss lyssnar på henne riktigt bra. har jätteont i höften så nu har jag beställt tid hos kiropraktor istället....baskat också!!!! Klart att helgens grovgöra sätter sina spår   .Blir socialträningen på BK i morgon kväll har jag tänkt, Ha de'

Av Lena Martens - 5 september 2010 20:13

Ja vi har verkligen slitit i helgen, Tack Leffan, Johanna, Lotta, Jocke, Emma, ni som jobbar i veckorna fick ju ingen slapparhelg precis, men nu är det KLART!!!! Vad vi gjort? Jo vi har öst skit, med andra ord öst ut allt i fårhuset, det blev sent i år, men nu så ska det bara lufta lite och sen kalkas och efter ett tag halmas, sen är det iordning för vinterns boende.

När vi var klara idag så passade Johanna, Emma o jag på att valla, en massa mygg hade sett dagens ljus igen .

Vicke är en riktig liten rackare, nu hoppar han över vid lilla hundgården också, helt plötsligt när vi höll på att dela av vallfår så fick jag se att bara Deus satt där inne och såg övegiven ut, och utanför kutade vicke och försökte väl ta sig in i fårhagen förstås...busfrö! I morgon är det kurs igen, hoppas på bra väder men inga mygg!

Will med matte Eva har varit ute och tävlat, och är nu uppflyttad till Hkl spår GRATTIS!!! Zem och Lotta har kört Elitspår i dag, gick inte kanon men genomförde tävlingen med några småmissar...GRATTIS!

Ha en bra vecka!  

Av Lena Martens - 2 september 2010 22:36

                     Ja så känns det just nu, men nu får vindarna gärna vända mot bättre tider, känns som om glädjeämnen inte kan slå ut det mörka jobbiga runt omkring. ajust nu går min lillebror sitt livs tuffaste match, cellgifter och strålbehndling ska förhoppningsvis rädda hans liv, men några garantier finns ju inte, givetvis kretsar mina tankar kring detta dagligen. Tack och lov för mina vänner, och speciellt de fyrbenta och i synnerheten denne lille spjuvern Vickevire som är en rikktig "tattarhund" men jag minns min förra "tattarhund" Mackelack och han blev ju en super jycke att jobba med. Vic har upptäckt tjusningen med att hoppa upp på köksbordet och plocka till sig allehanda saker, ok då att han strimlar räkningarna, men de försvinner ju tyvärr inte för det, just nu är det "barrikader som gäller runt bordet. Och i em stack han när vi gick in i fårhagen och samlade snyggt och prydligt ihop flocken och kom med, rackarunge! Men senare tog jag Katti och honom och släppte honom på fåren, 3,5månad och vilken liten goding, men nu ska andra saker tränas in , men det är ju alltid kul att tjecka av, detta var tredje gången på får. För övrigt så hade jag för ovanlighetens skull med mig kameran ut i dag, så bilder blev det av alla de slag...håll till godo..

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

sötaste lille Vickan med sina pepparkornsögon

  

  

Katti har hämtat flocken

  

  

        

Amadeus, "Deus" "Dede" sååå goooo

          

De ska va gött att leva.....

            

hösten är i antågande..

            

Vårt nya snigelhus...och en liten hundlykta

    

 

Nu närmar sig helgen igen, ha det gott alla vänner.

 

 

Av Lena Martens - 1 september 2010 22:21

  


Har fått en massa kort på Millis och Dusty från SM närmare bestämt nästan 200 st !!!!!(Tack Peo)

och några av dem får tala för sig själva tycker jag...en underbar hund

 

  

 

och en underbar, lycklig tjej....

 

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

SM-GULD 2010 i spår

Och snart bär det av till Danmark för att ingå i lanslaget, på Nordiska ,LYCKA TILL!!!!

 

________________________________________________

 

Här talande bilder från "barnvakterna" IngMarie o Janne som gladeligen ställer upp och låter mig lämpa av taxbröderna hos sina små syrror när jag har kurs eller ngt annat, men nu har lille Jacke fått en egen matte, lycka till lille underbare killen .

 

  

  

 

inget bortskämda...hur var det med det här med soffhundar nu igen Janne...hihihi.....

___________________________________________



Presentation


Välkommen till vår Lya

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards